неделя, 26 април 2020 г.

Съобщение

Здравейте, родители!
Информирам Ви, че обучението във виртуалната класна стая продължава по начина,по който се провеждаше и досега. Всеки учебен ден започва в 9:00 часа и се провежда по седмичното ни разписание от училище, но часовете са с времетраене 30 минути. Всички преподаватели  "влизат" в стаята по разписание и провеждат учебен час със съответни задания, които учениците са длъжни да изпълнят и изпратят в срок в класната стая. Вече всички деца могат да се справят с прикачването на снимки и файлове, така че остава само да са отговорни и да го правят. Само по предмет Компютърно моделиране , учениците работят с учителката в отделна група, тя не влиза в класната стая и затова нямам наблюдения върху активността им, но имам съобщение от нея, че доста деца не се включват. Нека всички се постараят да са изпълнителни по всички учебни предмети вкл. музика,изобразително изкуство,технологии и предприемачество, час на класа.
Поставяме и оценки, провеждат се вече и изпитвания, което означава ,че в определен час всички ученици трябва да са "на линия". Аз предварително ще съобщавам датите и часа в групите на класа във вайбър,скайп,както и разбира се в класната стая. Утре ще имаме самостоятелна работа по БЕЛ в рамките на два учебни часа - от 10:20 до 11:40. Пуснала съм следното съобщение до децата:
Утре ще имаме самостоятелна работа по БЕЛ в рамките на двата часа по програма. Моля всички да си осигурят достъп до класната стая. Ще пусна теста в 10:15ч и ще имате време до 11:40 да работите. Срок за изпращане на работата Ви - 12:00 ч. Моля да работите самостоятелно , за да е реална оценката на възможностите Ви."


Всеки ден от 12;30 има консултация. Ако някой има затруднения , да ми пише, ще се свържем в скайп или вайбър и ще изясним всичко неясно.

Учениците работят добре, масата от тях отлично и отговорно подхождат към обучението от вкъщи. Останалите получават шанс да наваксат, обаждам им се и пиша редовно, за да напомня да изпращат работите си, а последна стъпка е и да се чуя с родител.
Благодаря за подкрепата Ви!
Бъдете здрави!


Представена публикация

Успешна учебна година!