петък, 10 април 2020 г.

Съобщение

УУважаеми родители, на сайта на училището може да прочетете съобщение от ръководството по отношение на организацията за следващата седмица. Цитирам това ,което се отнася за нас:

"В периода 13-16.04.2020г. не се провеждат учебни занятия от разстояние за усвояване на нови знания за всички ученици и от всички учители на училището.За всички ученици от училището класните ръководители и преподаващите учители ще осигурят разтоварващи задачи, списък с литературни произведения, учебни филми и др. при спазване на изискването да водят до разтоварване на учениците и осмисляне на свободното им време."

Аз ще подготвя за желаещите да се упражняват по едно задание по математика,четене и една диктовка на ден. Ще се постарая да са в интересен за децата вид. Ще ги пусна в класната стая в неделя. Публикувах в стаята и първите три книги от списъка за лятно четене.
Не бива да се претоварват децата, но и да се постарем да си уплътняват полезно времето, защото при тях знанията са крехки и бързо се забравя наученото, ако не се упражнява.

Всички ученици работят и изпращат в класната стая работите си, някои са по- активни ,за което ги поздравявам и призовавам всички да се включват в стаята с коментари и мнения под темите.

Желая Ви спокойна Страстна седмица и весел  Великден!



Представена публикация

Успешна учебна година!