четвъртък, 18 октомври 2018 г.

Учебници/ Помагала

Скъпи родители, за всички е ясно, че учебниците и помагалата са ужасно много и тежки за деца на 9 години. Това, което съм длъжна ( и съм подписала заповед) е  всеки ден да напомням на учениците да поставят в шкафа си  учебниците и помагалата, по които сме работили през деня и нямат домашна работа по тях .
Това не помага особено, защото някой не е чул, друг не е разбрал, трети отказва да го направи, защото вкъщи родителите искат да следят учебния материал, а  нямат възможност да ползват електронен вариант.
Затова днес съобщих на децата, че от утре в час по БЕЛ И МАТЕМАТИКА ще работят само по учебник и учебна тетрадка, които може да стоят в шкафовете  им, а  сборниците( тренировъчни упражнения по БЕЛ и сборник задачи по МАТЕМАТИКА) ще стоят само вкъщи.
Домашната  работа ще бъде от сборниците, но ще я пишат в тетрадката за домашна работа, която аз ще проверявам. (както беше и миналата година по математика)
Пак напомням,че учебниците са на издателство Просвета и са достъпни в електронен вариант. Учебникът по английски език е на издателство Pearson и също е достъпен.

Представена публикация

Успешна учебна година!